Vår historia

Magnus_Johannes_var_historia_

Välkomna till Johannes och Magnus, 40 respektive 52 år unga. Vi är som de flesta av oss familjefäder med alla glädjeämnen, gråa hårstrån, möjligheter och omöjligheter det innebär. 300 000 Showmenyer, 250 000 julbordsgäster, 700 000 a la carté gäster, ett antal stora banketter, styrelsemiddagar, bolagstämmor och mängder med andra festevent.

Där är en mycket komprimerad sammanfattning av vår tid tillsammans på Liseberg där både vår vänskap och gemensamma värdegrund för mat, dryck och upplevelser växte sig starka. Ihop har vi bl a drivit Showkrogen Rondo, Stjärnornas Krog, Lisebergs Wärdshus samt The Green Room på Liseberg i många år med högt fokus på gäster, kvalitet och inte minst upplevelser. Alla som lämnar våra etablissemang ska känna sig nöjda, glada, mätta och kanske till och med lite inspirerade inför nästa hemmabjudning.

Johannes har 20 år som köksmästare och Magnus 25 år som restaurangchef. Tillsammans har vi en bred kompetens inom både mat, dryck och gästupplevelse som vi genom åren inte bara har använt för att driva rörelser utan också för att klura ut nya koncept och restaurangmiljöer och sjösätta dessa. Vi har bägge levt hela våra yrkesverksamma liv inom restaurangbranschen och tillsammans har vi jobbat ihop sedan senaste sekelskiftet och känner varandra väldigt bra. Att nu få möjligheten att bli verksamma i dessa lokaler i fina Mölnlycke är både jättekul, utmanande och inspirerande. Det är en dröm och vision som har legat i våra bakhuvuden länge och som nu, ihop med er, är verklighet!

Varmt välkomna!