Grön, skön och
lite pepprig

Trädgårdssallad-säsongens gröna med marinerade oliver, grillad kronärtskocka, parmesanflakes och gremolata dressing

– – –

Helstekt pepprig kalvfilé med stomp på King Edward och sötpotatis, calvadossås samt rostad ragu på äppelklyftor, valnötter och gula morötter.

alternativt

Kryddbakad sötpotatis med färskost, friterad avokado, rostade solrosfrön samt örtsallad med picklade morötter.

– – –

Choklad fondant med punschgrädde och frisk ”päronsnö”.

 

425 kr per person

Svenskt
i fokus

Svensk antipasti-delikatesstallrik eller buffé med charkuterier, kryddig salami, ugnsbakad tomat, zucchinisallad och hembakt bröd.

– – –

Ugnsbakad torskrygg, musselsås med forellrom samt västerbottensmaksatt potatispuré och dillbrässerad spetskål.

– – –

Klassisk marängswiss med grädde, glass, banan och fabrikens chokladsås.

 

445 kr per person

Fabrikens
favorit

Mingelbuffé: Skagen kanapéer, minismörrebröd med vispad grov pastej, cocktailsallad på gurka, fetaost, mynta och melon.

– – –

Oxfilé med tryfferad rödvinssås, gräddkokt skogssvamp samt örtrostade rotsaker.

alternativt

Getostgratinerad Portabello med rostade rotfrukter, örtkräm samt saltbakad plommontomat.

– – –

”Svensk sommar i burk” – Rabarberkompott med vaniljgrädde, smörstekt sockerkaka samt kanderade mandelflarn.

485 kr per person