Fest & event

slider image

Vad vore livet utan festliga tillfällen? Bröllop, företagsfest, kundevent, släktmiddag, ja oavsett syfte vill vi gärna få hjälpa er. Färdiga paket eller skräddarsytt? Alla angivna priser är inklusive moms.

Kontakta oss på 031-88 28 08 eller info@foodfactorymolnlycke.se

Matlagningskväll

Vi lagar tillsammans en trerätters meny från grunden, lär ut några knep och tricks och har en riktigt trevlig kväll! Johannes guidar er i köket och Magnus berättar mer om dukning och drycker med mera. En och annan historia från alla år inom restaurangvärlden kommer ni nog inte kunna undvika…

God mat och god dryck tillsammans med glada vänner och kollegor. Brukar vara mycket uppskattat av såväl våra gäster som av oss själva.

Pris fr. 795 kr/person

Minsta antal är 10 personer, största antal vi tar emot är 25 personer.

FestLIGT TILLSAMMANS

Fyller du jämnt? Eller är dina kollegor värda en kul kväll? Vi hjälper gärna till med god mat, trevlig lokal och service. Vi kan boka DJ eller underhållning och bara ta hand om er på bästa sätt.

Är det en avtackningsmiddag, släktmiddag, återträff där god mat och avskildhet i en trivsam miljö är behovet? Vad syftet än må vara så kom till oss.

Ni finner våra trerätters menyer ett klick nedanför men vi lyssnar gärna på era tankar och idéer också. Vi har också jättehärliga bufféförslag som vi erbjuder såväl levererade till er som serverade på Fabriken vid eventet på plats.

Pris fr. 425 kr/person

Minsta antal är 20 personer, största antal vi tar emot är 120 personer.

julbord2019_foodfactory_molnlyckefabriker

Nästa event

Fredag 4 december
vår version av julens smaker.
En go kväll med god mat i fokus.

(Musikquizdelen tyvärr inställd efter de nya restriktionerna!!)

Meny Jul på Bordet:

Våra hemgjorda sillar och laxvarianter med goda såser och tillbehör
**
Hjortfilé med glöggreduktion, gräddkokta svartrötter och potatiskaka
**
Grand Dessert med godisskål, ris a la Malta med jordgubbskompott och mörk chokladmousse toppings

Pris för Jul på Bordet inkl kaffe 450 kr per person

50 platser finns!

Endast förbokade platser och alla platser är för matgäster då vi håller oss till restriktioner och vill ha koll på antal och trygg placering.

Boka på 031-88 28 08, info@foodfactorymolnlycke.se  eller hos oss på plats.

Följ med oss på vår resa till Mölnlyckes nya kvällsnöje!

Magnus o Johannes

matochdryckesprovning_foodfactory_molnlyckefabriker

Mat och dryckesprovning

Vad passar egentligen till Pata Negra skinkan? Eller den eviga frågan vad ska vi ta till sparrisen?

Ett event vi vurmar för där vi både pratar och smakar goda drycker för att sedan undersöka tillsammans vad som händer då olika smaker och dofter möts. Gick det bra eller inte?

Vi avslutar med en måltid där de provade råvarorna och dryckerna ingår så forskningen kan avslutas både vetenskapligt och trivsamt!

Pris fr. 795 kr/person

Minsta antal är 10 personer, största antal vi tar emot är 30 personer.

Bryggerikväll

Företag, kompisgäng eller kollegor? Boka en helkväll med ölprovning och guidad tur på bryggeri, avsluta med en god middag och er favorit från Lyckes sortiment.

Följ med på en guidad bryggeri-visning och delta i vår exklusiva ölprovning med Lyckebryggare. Prova 6 sorters Lycke-öl tillsammans med en charkuteribräda med svenska delikatesser från gård och skog.

Här får du en unik inblick i vad som händer bakom kulisserna inne på ett bryggeri!

Pris fr. 350 kr/person

Minsta antal är 8 personer, största antal vi tar emot är 120 personer. Beroende på antal gör vi provningen på antingen Lycke Bryggeri eller hos oss på Food Factory

 

 

Bröllop

En av livets viktigaste och härligaste dagar! Vi gillar att få vara med när minnen skapas.

Vi dukar gärna upp till bröllop och skapar roliga och för er passande bröllopsmenyer med goda drycker och en härlig fest.

Vi har inga färdiga bröllopsmenyer utöver våra ordinarie festmenyer utan jobbar hellre fram det tillsammans med er så tveka inte att ta kontakt. Det kostar aldrig något att prata en stund.

Vårt minimipris för trerätters bröllopsmeny:

495 kr/person